CARWRAPPING

Geef jouw auto die unieke look

Door jouw auto te laten wrappen door WS-Exhaust Systems bereik je die one-of-a-kind uitstraling die je altijd al wilde. In plaats van je auto te laten spuiten kan carwrapping jouw auto voorzien van een nieuw uiterlijk. Op professioneel aangebrachte wijze schittert de folie op jouw carrosserie. Iedere ronding en elk detail wordt keurig bedekt. Iedere kleur die je wenst, motieven, letters en zelfs special effecten liggen binnen de brede mogelijkheden die carwrapping biedt. WS-Exhaust Systems helpt jou aan die unieke look die je voor je auto in gedachten hebt. Met een gewrapte auto zul je kunnen rekenen op nóg meer aandacht wanneer je op de weg zit.

Bescherming tegen steenslag

Je auto wrappen heeft naast een te gekke look nog meer voordelen. Zo beschermt de folie jouw originele lak. Krasjes en kleine deukjes maken dus minder kans en de waarde van die prachtige auto blijft op niveau. De folie die tijdens carwrapping wordt aangebracht op jouw voertuig is bovendien gemakkelijk te verwijderen om je oude kleur weer terug te krijgen. In de wasstraat of een flinke hagelbui blijft je folie gewoon zitten, natuurlijk. Ben je op zoek naar een bijzondere en eigenzinnige wrap voor je auto? Bij WS-Exhaust Systems adviseren we je graag!

Webshop

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Carwrapping

Alles wat je nodig hebt vind je in onze shop