Chiptuning op maat

Chiptuning op maat berekenen voor optimaal vermogen

Bij WS-Exhaust Systems maken we geen gebruik van kant en klare software, maar zorgen we voor chiptuning op maat. Door de computer die je motormanagement regelt opnieuw af te stellen verbeter je de prestaties van je wagen enorm. Jouw auto van chiptuning voorzien kan met standaard gefabriceerde software. Maar bij WS-Exhaust Systems pakken we het nog grondiger aan. Wij verzorgen chiptuning in Nederland door de technische gegevens van je auto te gebruiken om nieuwe instellingen te bepalen. Op deze wijze verhogen wij vermogen en koppel, maar zorgen we ook voor een betere rijervaring. Chiptunen is dan ook een vak apart. Een vak dat onze ervaren medewerkers goed verstaan. Onze vakkundige medewerkers hebben veel kennis en ervaring, waardoor wij chiptuning voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Chiptuning bij WS-Exhaust Systems

Wanneer je een doordachte offerte op maat wilt voor het chiptunen van jouw auto, verzorgen wij dit tot in de puntjes. Stuur ons voor een offerte voor chiptuning jouw kenteken. Of je nu op zoek bent naar chiptuning voor je BMW, Audi of Volkswagen of voor welk merk dan ook, onze medewerkers zorgen voor een persoonlijke benadering. Dus geen vooraf ingeprogrammeerde software, maar volledig op maat. Door de chiptuning zorgvuldig af te stemmen op jouw voertuig is een prestatieverbetering tot maar liefst 40% mogelijk! Voor nieuwe Electronic Control Units (ECU) geldt dat deze moeten worden uitgebouwd om de beveiliging te omzeilen die chiptuning onmogelijk maakt. WS-Exhaust Systems beschikt over de kennis én mogelijkheden om de perfecte manier te vinden om jouw auto te voorzien van top performance. Door een individuele benadering kan service op maat worden verleend en zorgen we dat ook het vermogen van jouw auto met chiptuning kan worden verbeterd.

Mogelijkheden bekijken

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Chiptuning

Alles wat je nodig hebt vind je in onze shop