EEN DOWNPIPE VOOR JOUW WAGEN

Kies voor een downpipe met of zonder katalysator

Vervang een deel van je uitlaat voor een downpipe met of zonder katalysator. De downpipe met of zonder kat wordt direct op de turbo gemonteerd en is daarmee het eerste gedeelte van je uitlaat. Dit gedeelte van je uitlaat zorgt bij moderne auto’s voor luchtafvoer uit de cilinders. Met een downpipe kan hier nóg meer lucht doorheen, waardoor je een harder en dieper geluid krijgt. WS-Exhaust Systems maakt custom made downpipes, maar wij verkopen ook catalogus-downpipes. Onze medewerkers gebruiken hun brede kennis en jarenlange ervaring om zorgvuldig in te schatten hoe jouw auto de optimale performance kan hebben. Dit gebeurt middels chiptuning, een katvervanger, de einddemper verwijderen, je inlaat te reinigen en natuurlijk door een downpipe toe te voegen. De vakkundige medewerkers van WS-Exhaust Systems voorzien je van advies op maat en halen het beste uit jouw auto.

Wat is een downpipe?

De downpipe met of zonder kat is het gedeelte van de turbo tot aan de uitlaat zelf, hier zitten meestal de katalysator en of een partikelfilter tussen. Een downpipe met of zonder kat geeft minder weerstand tegen uitlaatgassen, waardoor de turbine én je motor minder worden beperkt. Op deze manier krijgt je voertuig dus meer vermogen. WS-Exhaust Systems installeert een downpipe onder jouw auto en doet dit volledig op maat. De expertise van onze medewerkers zorgt dat het vermogen van jouw wagen naar een hoger niveau wordt getild. Kies je voor een downpipe met katalysator? Of heb je liever een downpipe zonder kat? Je kunt ook kiezen voor een downpipe met sportkat, om tegendruk te verminderen en toch de CO2 uitstoot te beperken. Met een downpipe de APK keuring doorkomen heeft alles te maken met de roettest en het aantal decibels. De experts van WS-Exhaust Systems zorgen ervoor dat jouw downpipe net genoeg geluid maakt om lekker te klinken, maar toch door de APK keuring komt.

Webshop

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Downpipe met of zonder cat.

Alles wat je nodig hebt vind je in onze shop