Kleppen systeem installeren

Beheers het geluid van je auto met een kleppen systeem

Door een kleppen systeem aan te brengen in de uitlaat van je auto kun je je voertuig gewoon laten klinken, maar ook rauw laten klinken! Op professionele wijze een kleppensysteem op de uitlaat monteren? Bij WS-Exhaust Systems maken we de uitlaatklep van je auto volledig op maat. Een custom made uitlaat met klep of dubbel kleppen zorgt voor een waanzinnig geluid op de momenten dat jij dat wilt. Ben je op zoek naar een ervaren en deskundige partij om een klep in de uitlaat van je auto te monteren? Onze vakkundige medewerkers hebben veel ervaring en kennis wanneer het gaat om het verbeteren van jouw auto door het in- en uitlaatsysteem aan te passen. Wij zorgen voor een top performance van je wagen, met meer vermogen, zuiniger brandstof verbruik en natuurlijk een heerlijk geluid.

Zelf je uitlaat klep inbouwen

Hoewel WS-Exhaust Systems een autoriteit is op het gebied van chiptuning en alles wat met je in- en uitlaatsysteem te maken heeft, kun je bij ons ook terecht voor onderdelen. In de webshop vind je wat je nodig hebt voor een uitlaat klep in iedere auto. Of je nu op zoek bent naar een cut out uitlaat of een bypass uitlaat, in onze webshop vind je alles. Heb je specifieke eisen of wil je custom made onderdelen bestellen? WS-Exhaust Systems adviseert én produceert doordacht op maat. Wanneer je wilt weten wat een kleppensysteem uitlaat zal kosten kun je contact opnemen met ons. Onze deskundige medewerkers kennen de regels en zorgen dat jouw kleppensysteem uitlaat APK vriendelijk zal zijn. Een klep in de uitlaat is legaal, zolang het geluidsniveau onder 2 db blijft.

Webshop

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Kleppen systeem

Alles wat je nodig hebt vind je in onze shop