GEBLINDEERDE RAMEN

Laat je ramen blinderen voor een sportieve look

Door je ramen te laten blinderen krijgt je auto die prachtige, sportieve uitstraling. Geblindeerde ramen passen uitstekend bij een goed verzorgde auto. Heb je aandacht besteed aan het uiterlijk en vermogen van je wagen? Dan passen geblindeerde ramen uitstekend bij jouw unieke voertuig. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het ramen blinderen met folie professioneel en zorgvuldig gebeurt. Zelf ramen blinderen om kosten te besparen wordt niet aangeraden. WS-Exhaust Systems beschikt namelijk over vakkundige experts, die op professionele wijze jouw ramen blinderen met hoogwaardige folie. Ga dus voor topkwaliteit, klantgerichte service en scherpe prijzen.

Meer voordelen van geblindeerde ramen

Naast een stoer uiterlijk zorgt het blinderen van je ramen er ook voor dat UV-straling wordt tegengehouden. Huidziekten en andere schadelijke effecten van zonlicht worden dus tegengegaan door geblindeerde ramen met folie. Denk bijvoorbeeld aan verkleuring van bekleding of je dashboard. Bij ongelukken van groot of klein formaat zorgt de folie van geblindeerde ramen bovendien voor stevigheid. Glassplinters en scherven worden door de folie bij elkaar gehouden. Inbrekers slaan een auto met geblindeerde ramen vaak over om deze reden. Alsof dat nog niet genoeg is, houdt de folie bij ramen blinderen ook nog meer dan 85% van de hitte tegen. Vraag WS-Exhaust Systems naar de mogelijkheden!

Webshop

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Ramen blinderen

Alles wat je nodig hebt vind je in onze shop