Gespoten remklauwen

Je remklauwen laten spuiten in iedere kleur

Laat je velgen nog meer opvallen door je remklauwen te laten spuiten. Het is mogelijk om de remklauwen van je auto in dezelfde kleur te spuiten als je carrosserie. Maar je kunt er ook voor kiezen om een heel andere kleur op je remklauwen te laten spuiten. De vakkundige medewerkers van WS-Exhaust Systems pakken het aan op professionele wijze. Allereerst gebruiken we een hittebestendige Primer om jouw remklauwen klaar te maken voor de kleur die je kiest. Na het aanbrengen van de juiste kleur kunnen eventueel stickers worden aangebracht op je remklauwen. Daar overheen komt weer een hittebestendige blanke lak. Hoe mooi je auto ook is, je remklauwen zullen zeker extra aandacht trekken wanneer je op de weg rijdt.

Van monochroom tot metallic

Een pikzwarte auto met oranje remklauwen, een blauwe auto met blauwe remklauwen, een creatief gespoten multi-gekleurde auto met bijpassende gespoten remklauwen. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. WS-Exhaust Systems heeft de nodige ervaring in huis om de looks van jouw voertuig te perfectioneren. Het verschil zit ‘m in de details! Is de carrosserie van je wagen een bijzondere kleur? Dan wordt je auto nog unieker met meegespoten remklauwen en/of velgen. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Webshop

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Remklauwen spuiten

Alles wat je nodig hebt vind je in onze shop