SIERSTUKKEN

Uitlaat sierstukken op maat voor jouw auto

Met al dat vermogen en het heerlijk brute geluid dat jouw auto maakt kijkt iedereen je na. Je bent de eerste die weg is wanneer het stoplicht op groen springt en je trekt alle aandacht. Wil je ook visueel iets aan je in- en uitlaatsysteem doen? Met sierstukken voor je uitlaatsysteem is jouw wagen helemaal af! Bij WS-Exhaust Systems ben je aan het juiste adres voor uitlaatsierstukken op maat. We geven jouw auto een optimale performance middels chiptuning, een catvervanger en andere maatregelen. Met sierstukken op maat voor je uitlaatsysteem wordt jouw auto een echte blikvanger. Het juiste vermogen, het juiste geluid en de juiste look. Of je nu op zoek bent naar een uitlaatsierstuk van 100mm, een uitlaatsierstuk van 76mm of een uitlaatsierstuk van 50mm, bij WS-Exhaust Systems gebruiken we onze kennis en expertise om de juiste sierstukken voor jouw racemonster te vinden, óf op maat te maken.

Custom made

Met ervaren en deskundige medewerkers is WS-Exhaust Systems een heuse autoriteit op het gebied van in- en uitlaatsystemen. We voorzien je van advies op maat en gebruiken onze kennis om jouw auto visueel naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk bepaal jij helemaal zelf welke look je voor je auto wilt. Kies een sierstuk uitlaat die ovaal of rond is, groot of klein, verchroomd of mat. Wij zijn er om jouw visie waar te maken. Omdat wij in staat zijn custom made onderdelen te produceren kunnen we snel schakelen en zijn we bovendien erg flexibel.

Webshop

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Sierstukken

Alles wat je nodig hebt vind je in onze shop