Velgen spuiten/coaten

Je velgen weer als nieuw

Door de velgen van je auto te laten spuiten of je velgen te coaten krijgt je voertuig een prachtige afwerking. Je kunt velgen spuiten in talloze verschillende kleuren en op diverse manieren. Kies voor velgen coaten, velgen spuiten of zelfs velgen wrappen! WS-Exhaust Systems is dé plek om je velgen te poedercoaten in Zeeland. Heb je gespoten velgen en wil je juist weer terug naar de lichtmetalen velgen die je auto eerst had? Wij kunnen de blanke lak van je velgen herstellen of je aluminium velgen stralen voor een prachtig resultaat. Velgen spuiten kan in alle soorten kleuren. Metallic, chroomlak, Xirallic of candy kleuren, black chrome en nog veel meer. Vertrouw op de jarenlange ervaring en het hoge kennisniveau van WS-Exhaust Systems en jouw velgen zien er weer als nieuw uit.

Voordelen van velgen laten spuiten of coaten

Het laten spuiten van velgen is een uitstekende oplossing wanneer je velgen zijn verweerd door oxidatie. Wij renoveren je velgen en laten ze er weer als nieuw uit zien. Op deze wijze gaan de velgen van je auto langer mee en blijven lange tijd mooi. Gespoten velgen trekken positieve aandacht wanneer je op de weg rijdt en laten je auto er uniek uit zien. Je kunt zelfs kiezen voor een chroom mirror look! Na het spuiten van je velgen zorgt WS-Exhaust Systems voor een beschermende blanke laklaag. Hierdoor zijn je velgen na het spuiten nóg beter beschermd. Iedere RAL kleur is bij ons mogelijk. Wij herstellen stoeprandschade en geven je velgen een extra beschermlaag. Door je velgen te poedercoaten kun je zelfs genieten van kras- en stootvaste velgen die niet snel zullen beschadigen. Vraag onze medewerkers om meer informatie.

Webshop

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Velgen spuiten/coaten

Alles wat je nodig hebt vind je in onze shop