VERLAGING VERING

Je auto verlagen met veren

Door verlagingsveren te laten plaatsen kun je je auto verlagen. De spring rate van de verlagingsveren is aangepast op het kortere formaat. Je auto verlagen met veren of een schroefset zorgt voor een mooi visueel effect en heeft als bijkomend voordeel dat je auto beter zal gaan presteren door een betere wegligging. Ben je op zoek naar een betere en stabiele wegligging? Verlagingsveren of een schroefset monteren is dé oplossing. Wil je jouw auto verlagen voor een goede prijs, dan ben je bij WS-Exhaust Systems op de juiste plaats. Wij verzorgen voor jouw auto verlagingsveren inclusief montage met enkele grote voordelen. Ook voor een normale of instelbare schroefset kun je bij ons terecht. Bij ons kun je namelijk rekenen op hoge kwaliteit onderdelen, scherpe prijzen, uitstekende persoonlijke service en advies op maat. Je auto verlagen door dé specialist helpt je bovendien de APK keuring door te komen.

Zelf verlagingsveren monteren

Kies je er voor om zelf verlagingsveren te monteren, dan kun je terecht in onze uitgebreide webshop. WS-Exhaust Systems heeft gezorgd voor een breed assortiment met volop keuze en bekende A-merken. Of je nu zelf aan de slag gaat met verlagingsveren monteren of kiest voor je auto verlagen door een specialist, WS-Exhaust Systems raadt aan om met producten van hoge kwaliteit te werken. Het simpelweg afslijpen van standaardveren kan problemen veroorzaken met de wegligging. Dit ligt aan de verkeerde springrate van deze veren. Verlagingsveren laten plaatsen door ervaren en deskundige experts geeft je de garantie van een uitstekende wegligging en een adembenemend uiterlijk voor je auto. Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Onze vriendelijke medewerkers staan voor jou klaar.

Webshop

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Vering/verlaging

Alles wat je nodig hebt vind je in onze shop