De in- & uitlaat

Maakt je auto uniek

Door aanpassingen toe te brengen aan je in- en uitlaatsysteem verbeter je de performance van je wagen. Het samenstellen van de perfecte onderdelen zorgt voor een top vermogen onder jouw motorkap. Zie hoofden draaien wanneer je met dat fantastische geluid op de weg rijdt en voel de ongetemde power van je eigen auto. Er gaat niets boven het verhogen van de PK’s in je eigen voertuig. Met de sportieve uitstraling die jouw auto dankzij een nieuw in- en uitlaatsysteem krijgt is je wagen uniek en opvallend. Overtref je eigen verwachtingen met het doordachte maatwerk van WS-Exhaust Systems.

Kies voor WS-Exhaust Systems

Gratis verzending vanaf € 250,-
Levering binnen 1 werkdag mits op voorraad
2 jaar garantie op materiaal en montage
Optimale service op maat
Producten van top kwaliteit

Advies en service op maat

Neem voor een offerte contact op met WS-Exhaust Systems. Onze medewerkers beantwoorden je vragen en helpen met doordachte tips en suggesties om de performance en look van jouw wagen te optimaliseren. Weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze goed gevulde webshop. Wil je persoonlijk advies op maat? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen bij WS-Exhaust Systems. Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

WebshopOfferte aanvragen

Tuning

Maak je auto uniek

Wanneer je goed voor je auto zorgt en er het optimale uit haalt, wordt je auto al snel beter dan die van andere weggebruikers. Een goed geöliede machine verdient extra aandacht. Door je auto er uniek uit te laten zien draai je nog meer hoofden wanneer je op de weg rijdt. Ben je trots op het geluid dat jouw motor maakt dankzij je custom made in- en uitlaatsysteem? WS-Exhaust geeft je een aantal goede redenen om nog trotser te worden op jouw voertuig. Wat denk je van carwrapping, detailing, pops en bangs? Laat je remklauwen spuiten, je velgen spuiten of coaten, voeg tuning parts toe en laat ons je auto verlagen. Met de juiste aandacht wordt jouw droomauto werkelijkheid.